ការពិតប័រ នេះត្រូវបានគេប្រើប្រាស់ សារធាតុគីមី និងសារធាតុម៉្យាង ដើម្បីឲ្យវាមានពណ៌សល្អ។ ជាងនេះទៅទៀង វាត្រូវគេធ្វើឡើង ដោយគ្រឿងផ្សំ ជាច្រើនដូចជា ប្រេង ដែលមានតម្លៃថោក, គ្រាប់សណ្តែក ដែលគ្មានគុណភាព, កប្បាស, ឆាយថាវ និង ស្រូវសាឡី។ ហើយកាសិក្សា បានរកឃើញថា ក្នុងគ្រាប់សណ្តែក ដែលប្រើប្រាស់ សម្រាប់ធ្វើប័រនេះ មានផ្ទុកសារធាតុគីមីជាច្រើន។
ហើយបើកប្បាសវិញ គឺមានផ្ទុកនូវសារធាតុពុល និងថ្នាំសម្លាប់សត្វល្អិតទៀងផង។ ចំណែកឯប្រេងវិញ គឺមានផ្ទុកនូវជាតិ រ៉ាឌីកាល់សេរីជាច្រើន ដែលអាចបំផ្លាញកោសិការ ជាច្រើនក្នុងសារពាង្គកាយ និង បង្កឲ្យមានជំងឺមហារីក។ ហើយដើម្បីឲ្យវាក្លិនល្អ គេក៏បានប្រើប្រាស់ សារធាតុគីមី ដើម្បីរក្សាក្លិនវាផងដែរ។
ជារួម យើងអាចធ្វើសេចក្តីសន្និដ្ឋានបានថា ប័រដែលធ្វើពីប្រេងរុក្ខជាតិនេះ មិនល្អសម្រាប់ អ្នកទទួលទាន នោះទេ ពោលគឺវាអាចបង្កជា ជំងឺជាច្រើនសម្រាប់មនុស្ស៕
អានអត្ថបទនេះរួច អ្នកប្រាកដជាលែង ហ៊ានញាំប័រ ទៀតហើយ
Views:
Category:
ចំនេះដឹង